3 skønhedstips, der sikrer dig en smuk hårpragt til nytårsfesten

Nytårsfyrværkeri
3 skønhedstips, der sikrer dig en smuk hårpragt til nytårsfesten
Henrik Andersen
-
23/08/2022
-

Nytår er en begivenhed, som byder på mange traditioner – champagne, fyrværkeri og festmiddag. Samtidig er det her, du har mulighed for at dresse op, så du ser fantastisk ud, når du hopper ind i det nye år. Frisuren er ikke nogen undtagelse. Her får du 3 tips til en smuk nytårsfrisure.

#1: Hårvitaminer skaber en smuk hårpragt

Hvis du vil opbygge en god hårstruktur, har du brug for en række forskellige vitaminer. De vigtigste vitaminer, når det kommer til dit hår, er B-vitaminet Biotin, som er en vigtig ingrediens til en sundhårpragt. Biotin påvirker hårvæksten, skægvæksten samt styrker neglebåndene. Herudover skal håret bruge mineraler som magnesium, jod, jern og zink.

Sundt hår kommer ikke udelukkende udefra, men kræver også de rigtige vitaminer og mineraler. Vil du sikre dig, at håret står smukt og glansfuldt til nytårsfesten, er det derfor en god idé at spise varieret og supplere med hårvitaminer. Du kan finde en oversigt over de bedste hårvitaminer hos Forbruger-test.dk.

#2: Køb de rigtige stylingprodukter

Det er ikke udelukkende vitaminer, der skal til, hvis du vil have smukt hår til nytårsaften – det kræver også de rigtige stylingprodukter. Du kan derfor med fordel begynde at investere i nogle forskellige produkter, som hjælper dig til at få den frisure, du gerne vil have. Eksempelvis er et krøllejern ofte uundværligt, hvis du vil have de eftertragtede Hollywood-krøller.

Der er mange forskellige muligheder, og du har med garanti flere af de forskellige produkter allerede. Hvis du på forhånd har besluttet dig for, hvilken frisure du gerne vil have, kan det dog alligevel være en god idé at begynde at øve dig i god tid, så du er sikker på, at du kan frisuren til perfektion, når nytårsaften oprinder.

#3: Få lavet håret hos frisøren

Frisuren er ikke alt, men alligevel er den vigtig, da den er kronen på værket. Du kan derfor med fordel begynde at øve dig på forskellige frisurer, hvis du vil være sikker på, at den kommer til at sidde lige i skabet. Synes du ikke, at dine kompetencer er der til at sikre den helt rigtige nytårsfrisure, så kan du med fordel booke en tid hos frisøren.

Når du får sat håret hos frisøren, er du sikker på, at det kommer til at se ud, som du gerne vil have det. Har du ikke været hos frisøren for at få sat håret før, er det en god idé at have et billede med, som viser, hvordan du gerne vil have det. Det vil med garanti vække begejstrede blikke hos de øvrige gæster.

Hvis du selv skal holde nytårsfest, så husk at få styr på alt det praktiske i god tid. Alt lige fra champagneskåle, mad, fyrværkeri og meget mere.

Copyright 2023 - Pilanto Aps