Bestil mad udefra til nytårsaften, så du kan holde gæsterne ved selskab

Venner der fejler nytår
Bestil mad udefra til nytårsaften, så du kan holde gæsterne ved selskab
Henrik Andersen
-
14/10/2022
-

Der er mange gode grunde til, at du ikke selv skal bruge tid på at lave mad til nytårsaften. Først og fremmest så kan du holde gæsterne ved selskab, og herudover så bliver det også bare hyggeligere, når du ikke skal samtidig skal stresse over maden. Se her, hvilke muligheder du har for at bestille mad udefra.

Køb en færdiglavet menu til nytår

Du kan med fordel købe en færdiglavet menu, som du bare skal varme op, hvorefter du kan servere den for dine gæster. Det er en god mulighed, hvis du gerne vil være til stede til nytårsaften i stedet for at bruge tid på at stå i køkkenet for at svinge gryder og pander, når nytårsmaden skal tilberedes og serveres efterfølgende.

Hvis du i forvejen abonnerer på en måltidskasse, så kan du med fordel vælge en nytårsmenu, når tiden oprinder. Det tilbyder flere leverandører af måltidskasser, og det kan derfor være en fordel at undersøge, om den leverandør, du i forvejen anvender, også tilbyder en måltidskasse. Køb en måltidskasse her.

Du kan også tilberede maden i forvejen

Hvis du ikke ønsker at servere mad, du ikke selv har lavet, for dine gæster, så kan det i stedet være en god idé at tilberede maden på forhånd, hvorefter du blot skal putte det i ovnene, så det bliver varmet op – og så er det faktisk klar til servering. Det er nemt, men det kræver naturligvis, at du ved, hvad du skal servere.

Mangler du inspiration til nytårsmenuen, så kan du finde inspiration mange steder på nettet. Du kan selvfølgelig altid gå efter den klassiske nytårsmenu, som består af torsk og kransekager, men det er ikke altid den bedste løsning. I nogle tilfælde kan det være bedre at servere noget andet for gæsterne, som er lidt mere tidssvarende.

Det kunne eksempelvis være en god bøf eller steg, som de kan sætte tænderne i. Der er mange muligheder, og der er ingen, som siger, at du nødvendigvis skal vælge en traditionel ret. Du kan også vælge noget lidt mere eksotisk, hvis du ønsker det, men det er op til dig selv og dine gæster, om det er den rigtige løsning.

Mangler du noget smart at servere maden i kan du overveje at bringe dine champagneskåle i spil.

Copyright 2023 - Pilanto Aps